Mostra Joves Creadors

xvii  mostra joves creadors

La MJC d’aquest any es basa en la idea de la nau Voyager. Llençada a l’espai el 1977 i que transporta dins seu una recopilació d’imatges i sons de la terra. Que intenten explicar com és i com es viu a aquest petit planeta per si, en algun moment, la nau arriba a mans d’altres formes de vida inteligents.

El registre de la nau inclou sons de la natura com cants de balenes, salutacions en 55 idiomes, peces musicals com Johnny B. Goode de Chuck Berry o ritmes aborigens d’Australia, Perú, Zaire i Japó. També imatges de, per exemple, fórmules matemàtiques, un aeroport o l’interior d’una fàbrica.

Partint d’aquesta idea hem concebut la Mostra de Joves Creadors d’aquest any com una voyager en la que congregar diferents formes d’expresió artística i de creació juvenil. Per explicar, d’alguna manera, com els joves creadors veiem el món que ens envolta.

Durant la tarda del 22 de març del 2018 l’espai jove Boca Nord es transformarà en l’interior d’aquesta nau. Qualsevol persona podrà venir a descobrir totes les creacions que conté.